Behandlingstilbud, med fokus på mennesket som helhet
Eller ring oss på telefon

Massør – Muskelterapeut i Bergen

Uansett om du har gamle spenninger i kroppen, er stresset, er idrettsutøver med strekkskader eller bare ønsker å få en pause fra hverdagens mas, kan massasje være tingen for deg. De fleste av våre massasje kunder i Bergen kommer med plager som er en direkte årsak til måten de jobber eller trener på. Kanskje sitter og ligger man for mye, eller trener feil eller for hardt. Det er disse plagene Ibedrehelse i Bergen har spesialisert seg i å behandle. Våre muskelterapeuter sørger for den beste behandlingen for deg.
Ulike former for massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger, og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig muskelterapi kan ha effekt i form av økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedre koordinasjon.

Hva tilbyr våre muskelterapeuter på massasje i Bergen

Våre muskelterapeuter anvender følgende behandlingsteknikker:

Klassisk massasje

Massasje løser opp muskelspenninger og skaper en dyp avslappingstilstand. Massasje kan også virke forebyggende på stress og muskelproblemer. Klassisk massasje utøves ved mekanisk rytmisk trykking og strekking av muskler. Dette påvirker blod- og lymfesirkulasjonen, øker endorfinproduksjonen og gjør musklene smidigere og mer elastiske.

Triggerpunktterapi

Denne behandlingen brukes mot triggerpunkter som oppstår i muskulatur som har vært spent over lengre tid. Punktene kan gi utstrålende smerter og vil opprettholde muskelspenningen hvis det ikke behandles.

Velvære massasje

Behagelig avspenning for stive muskler.

Idrettsmassasje

Målet med idrettsmassasje er å akselerere tilhelningen/restitusjonen av skadet eller anspent muskulatur. Målet med denne type massasje er å behandle og tøye forkortede muskler, redusere arrvev i forbindelse med skader, samt stimulere kroppen til å kvitte seg med overflødig væske og hevelser.

Vår massører kan bidra til bedre funksjon i bevegelsesapparatet og gi deg mer energi og overskudd i hverdagen. Vi samarbeider også tett med de andre helseprofesjonene i klinikken i Bergen.
Ta kontakt med oss i dag. Vi har kontor i Bergen og på Askøy.


Kenneth Rebnord

Massør


Artikkler
Hva er trykkbølge behandling?

Kan være med på å dempe eller fjerne kroniske plager i muskler og sener. Nyere forskning viser at kroniske smerte tilstander oppstår som et resultat av en mislykket reparasjon fra kroppen. Siden kroppen ikke selv klarer å ødelagte vev som har vokst feil, får du kroniske smerter. Vi tilbyr trykkbølge på klinikken-spør oss om du lurer på noe!

Les mer
Trenger du treningsveiledning?

Fysioterapeutene ved iBedrehelse har god kompetanse i forebygging og opptrening etter skader. Du kan få et individielt, tilpasset treningsprogram til DEG og dine plager medjevnlig oppfølging. Spør Bibbi eller Charlotte om treningstips!    

Les mer
Er det viktig å tøye?

Det er ikke bevist at du blir mindre støl hvis du tøyer etter treningsøkten. Men tøying er viktig og bra for bevegeligheten og ikke minst kroppsholdningen vår! Tøying gjør at man føler seg smidigere og yngre i kroppen! Det å bli mykere kan også hjelpe deg med å utføre andre treningsformer bedre.

Les mer
Vi er hva vi spiser!

For at kroppen skal klare å reparere er det nødvendig med god mat! Dersom vi har ledd og muskelplager er det viktig å fylle på med betennelsesdempende mat som grønnsaker, fet fisk, antioksidantrik mat, 70 % sjokolade, honning og probiotisk og fermentert mat.      

Les mer
Forebygge plager

Hvordan kan DU forebygge plager i nakke og rygg og unngå skader? Ut i fra vår genetikk er vi skapt til å være i bevegelse!! Beste måten å være aktiv er å få det inn i daglige rutiner: 1) Gå trapper i stedet for rulletrapp 2) Gå/sykle til jobb 3) Ha lunsj trim 4) Justere skrivebord i stående stilling

Les mer