Behandlingstilbud, med fokus på mennesket som helhet
Eller ring oss på telefon

Slynge Red Cord

Prisliste

Ibedrehelse i Bergen er enKiropraktor- og fysioterapiklinikk spesialisert i slyngebehandling – og trening. Vi har bred erfaring innenfor diagnostikk, behandling, treningsveiledning og opptrening.

Har du muskel og skjellettplager, anbefaler vi slyngebehandling.

Slyngebehandling med Neurac metoden er en behandlingsform som består av behandlingsøvelser i Redcord slynger. Målet ved Neurac-behandlingen er å gjenopprette smertefrie bevegelsesmønstre og forbedre funksjonen. Neurac- behandling utfordrer muskelsamspillet og fokuserer på årsaken bak problemene – ikke bare symptomene.

Hvordan jobber vi på vår klinikk Bergen og på Askøy
  • Individuell undersøkelse med kartlegging av funksjon og muskelsamspill. Tester gjennomføres ved hjelp av Redcord slynger.
  • Behandling med øvelser i slynger for å aktivere og styrke svekket muskulatur basert på funn i undersøkelsen. Allerede ved første konsultasjon forventes det smertelindring og forbedring av funksjon. Behandlingen er smertefri.
  • Utarbeidelse av et individuelt øvelsesprogram for å opprettholde og forbedre den oppnådde behandlingseffekten.
  • Oppfølgende behandlinger og treningsveiledning for å oppnå langvarig bedring. Egentrening bør fortsette også etter at man har blitt kvitt plagene for å forhindre tilbakefall.

Kontakt oss i dag for hjelp. Våre fysioterapeuter og akupunktører står klar til å hjelpe deg.
Vi har mange fornøyde pasienter i Bergen og omegn,